About us

Een pijnvrij leven dankzij rebuild

 

Rebuild werd opgericht in april 2024 door Jolien Van Hoof. Na haar jarenlange ervaring als kinesiste bij Primer Academy besloot ze om zelf een multidisciplinaire praktijk op te starten om mensen in een alomvattende aanpak te kunnen helpen en begeleiden.

Voor Jolien en haar team sta jij als patiënt centraal en zoeken we uit hoe we jou het beste kunnen helpen naar een gezond en pijnvrij leven.

 

Onze therapeuten zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws in hun vak en de laatste technologiën en methoden. Daarom gaan we regelmatig op opleiding om onszelf te verzekeren dat we de best mogelijke zorg bieden. Deze opleidingen volgen we vaak via Smart education. SmartEducation stimuleert en ondersteunt gepassioneerde zorgverstrekkers die streven naar continue groei en optimale zorg.

Een pijnvrij leven dankzij rebuild

Ons team

Een pijnvrij leven dankzij rebuild

Bekijk hier de leden van ons team.

Wil je graag een afspraak maken, dat kan via het online reservatieformulier.

Zie jij potentieel om ons team te vervoegen? Stuur ons dan zeker een mailtje.

Kinesitherapeute Jolien Van Hoof - Rebuild

Jolien Van Hoof

Kinesitherapeute & founder van rebuild

Kinesitherapeut Leon  - Rebuild

León Lorent

Kinesitherapeut

 

Sportarts Clare Merckx - Rebuild

Clara Merckx

Sportarts

 

Sportpsychologe Isaline Feyaerts - Rebuild

Isaline Feyaerts

(Sport)psychologe

 

Kinesitherapeute Jolien Van Hoof - Rebuild

Kamiel Costermans

Dieet & voedingsdeskundige

Kinesitherapeute Jolien Van Hoof - Rebuild

Hanne Knockaert

Yoga instructrice

Een pijnvrij leven dankzij rebuild

Team rebuild

Ons team bestaat uit getalenteerde kinesitherapeuten, gespecialiseerd in diverse disciplines binnen de kinesitherapie. Met een gedeelde passie voor het herstel en de verbetering van de mobiliteit, functionaliteit en levenskwaliteit van onze patiënten, streven we naar uitmuntendheid in elke behandeling. Naast onze kinesitherapeuten omvat ons team andere gezondheidsprofessionals, een sportarts, een (sport)psychologe, een (sport)diëtist en een yogadocente, die samenwerken om een allesomvattende benadering van gezondheid te bieden.

Door onze krachten te bundelen, streven we ernaar om niet alleen fysieke klachten te behandelen, maar ook om de algehele gezondheid en het welzijn van onze patiënten te bevorderen. Onze praktijk is een gastvrije omgeving waar patiënten zich op hun gemak voelen. We luisteren aandachtig naar jouw zorgen, doelen en behoeften, en werken samen met jou aan een op maat gemaakt behandelplan dat aansluit bij jouw specifieke situatie.