Praktisch

Bij Rebuild Herent staan onze behandelaars met open armen voor jullie klaar. We hebben verschillende behandelaars die elk hun eigen specialiteit hebben, dus indien je specifieke vragen hebt, kan je daarvoor bij het algemeen nummer terecht, waarna we je doorverwijzen naar de meest geschikte behandelaar.

Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om je behandeling en afspraak bij ons zo vlot mogelijk te laten verlopen. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, daarom proberen we flexibele afspraakopties aan te bieden die passen bij jouw agenda.

Telefoon

Adres

Mechelsesteenweg 407a, 3020 Herent

In onze straat is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers van onze praktijk. Als je echter geen vrije plek kunt vinden, bieden zowel het station als het gemeentehuis De Kouter een alternatief, op respectievelijk 350m en 300m loopafstand. Het station is bijzonder handig voor reizigers vanuit Leuven, aangezien onze praktijk op slechts een korte wandeling van het station gelegen is.

Verschillende bussen stoppen ook in de buurt van onze praktijk. Bushalte Herent Dorp en Herent Station bediend door busnummers 4, 284, 285, 511, 529 en N1 liggen op loopafstand en bieden uitstekende verbindingen met de omliggende gebieden.

Voor fietsers hebben we een ruime fietsenstalling direct voor de deur van onze praktijk. We moedigen iedereen dan ook aan om met de fiets te komen als dat mogelijk is. Met deze diverse opties is onze praktijk gemakkelijk bereikbaar voor iedereen, ongeacht de gekozen vervoerswijze.

Maak je afspraak bij Rebuild Herent

Maak je afspraak bij Rebuild Herent

Afspraak maken

Klik hier om rechtstreeks naar het afsprakentabblad te gaan.

Contact

Klik hier om onze contactgegevens terug te vinden.

Tarieven

Klik hier om onze volledige tarievenlijst te zien en onze FAQ’s