Afspraak maken

Telefoon

+32 (0) 16 88 94 70

Adres

Mechelsesteenweg 407a, 3020 Herent

Hoe kan ik een afspraak maken?

 

Behandelingen in onze praktijk zijn steeds op afspraak. Maak rechtstreeks een afspraak in de agenda via het online reservatiesysteem of telefonisch op het nummer +32 16 88 94 70. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9 en 12 uur.

Indien je niet in de mogelijkheid bent om in onze praktijk te geraken voor een behandeling, komen wij op huisbezoek. Hiervoor kan je telefonisch contact opnemen.

 

Afspraak annuleren

 

Indien het niet mogelijk is om aanwezig te zijn op je afspraak, laat ons dit dan ten laatste 24u op voorhand weten. Zo niet, wordt de voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht. Jouw afspraak annuleren kan via het online reservatiesysteem of telefonisch.

 

Wat meenemen de eerste afspraak?

 

Wat neem je mee voor je eerste afspraak?

  • Voorschrift van de arts (niet ouder dan twee maand)
  • Verslag medische beeldvorming indien van toepassing (echo, MRI, RX…)
  • Kleefvignet van de mutualiteit
  • Identiteitskaart
  • Sportieve kledij

Vergeet zeker niet te vermelden als je in hetzelfde kalenderjaar reeds in een andere praktijk bij een kinesitherapeut bent geweest. Dit is belangrijk voor de terugbetaling van de mutualiteit.

In onze straat is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers van onze praktijk. Als je echter geen vrije plek kunt vinden, bieden zowel het station als het gemeentehuis De Kouter een alternatief, op respectievelijk 350m en 300m loopafstand. Het station is bijzonder handig voor reizigers vanuit Leuven, aangezien onze praktijk op slechts een korte wandeling van het station gelegen is.

Verschillende bussen stoppen ook in de buurt van onze praktijk. Bushalte Herent Dorp en Herent Station bediend door busnummers 4, 284, 285, 511, 529 en N1 liggen op loopafstand en bieden uitstekende verbindingen met de omliggende gebieden.

Voor fietsers hebben we een ruime fietsenstalling direct voor de deur van onze praktijk. We moedigen iedereen dan ook aan om met de fiets te komen als dat mogelijk is. Met deze diverse opties maken we onze praktijk gemakkelijk bereikbaar voor iedereen, ongeacht de gekozen vervoerswijze.