Rebuild your body

Wij werken aan een duurzame oplossing voor jouw klachten

In onze praktijk besteden we ruimschoots de tijd aan het informeren van onze patiënten. We streven ernaar dat elke patiënt een helder inzicht krijgt in zijn/haar problematiek. Door de therapieën uitvoerig uit te leggen, betrekken we de patiënt actief bij het behandelingsproces. Samen met de therapeut werkt de patiënt aan een duurzame oplossing voor zijn klachten. Voldoende kennis en inzicht in zowel de klacht als de therapie zijn cruciaal voor langdurig herstel.

Bij Rebuild bieden we drie verschillende vormen van behandeling aan: zowel kinesitherapie als sportgeneeskunde als voedings- en dieetkunde. Onze behandelaars werken ook nauw samen, zodat we met het hele team inzicht krijgen en jouw problemen het beste kunnen aanpakken.

Wij werken aan een duurzame oplossing voor jouw klachten

Kinesitherapie

Bij Rebuild delen we een gemeenschappelijke passie voor sport. Als je te maken hebt met een sportblessure, ben je bij ons aan het juiste adres. Via persoonlijke analyses en uitgebreide klinische onderzoeken sporen we de oorzaak van jouw probleem op. We verlichten je klachten en streven vervolgens naar de optimalisatie van je sportprestaties.

Sportgeneeskunde

Bij onze sportarts kunnen zowel professionele atleten, recreatieve sporters als iedereen die meer in beweging wil komen, terecht voor uitgebreide ondersteuning.

Haar expertise omvat het volledige spectrum van preventie, diagnostiek en behandeling van sportgerelateerde blessures. 

Voedings- en dieetkunde

Met de juiste voeding kunnen we niet alleen prestaties verbeteren, maar ook herstel optimaliseren en het risico op blessures verlagen.

Of je nu je sportprestaties wil verbeteren, gewicht wil verliezen of wil aankomen, energie mist rondom trainingen/wedstrijden, moeite hebt met herstel, of weinig vooruitgang boekt, wij staan klaar om je te begeleiden.

Voor je lichaam zorgen is een investering waar je iets onbetaalbaar voor terugkrijgt.