Sportgeneeskunde

Preventie – diagnostiek en behandeling van sportgerelateerde blessures. Daarvoor kan je terecht bij onze sportarts Clara die jouw met plezier van je klachten af helpt.

Sportgeneeskunde:

Optimale prestaties, holistische zorg

Ontmoet onze enthousiaste sportarts, Clara. Bij haar kunnen zowel professionele atleten, recreatieve sporters als iedereen die meer in beweging wil komen, terecht voor uitgebreide ondersteuning.

Clara haar expertise omvat het volledige spectrum van preventie, diagnostiek en behandeling van sportgerelateerde blessures. Of je nu een recente ingreep hebt ondergaan of herstellende bent van een blessure, je bent hier aan het juiste adres voor nauwgezette planning en begeleiding van jouw revalidatieproces.

Samen met jou en je kinesist streeft ze ernaar om je zo snel en veilig mogelijk weer in beweging te krijgen. Of het nu gaat om het verbeteren van sportprestaties, het doorlopen van je trainingsschema of het optimaliseren van cruciale aspecten zoals slaap en herstel – jullie nemen alles stap voor stap samen door. Daarnaast biedt Clara deskundig advies over sportvoeding, hydratatie en gewicht, volledig afgestemd op de specifieke behoeften van jouw actieve levensstijl. Indien nodig, kan ze je doorverwijzen naar onze gespecialiseerde diĆ«tist Kamiel.

Preventie – diagnostiek en behandeling van sportgerelateerde blessures. Daarvoor kan je terecht bij onze sportarts Clara die jouw met plezier van je klachten af helpt.

Kinesist doet een loopanalyse

Bij Rebuild begrijpen we dat een gezonde levensstijl meer omvat dan alleen fysieke fitheid. Na een grondige analyse van je medische geschiedenis, fysieke conditie en eventuele risicofactoren, biedt Clara advies op maat voor een gezondere levensstijl. Dit is niet alleen waardevol voor het bereiken van jouw specifieke sportdoelen, maar ook voor het voorkomen van blessures in de toekomst alsook op lange termijn.

Laten we samen werken aan jouw gezondheid en sportieve doelen. Jouw welzijn staat bij ons centraal en wij zijn er om je te ondersteunen op elke stap van jouw reis naar een actievere en gezondere levensstijl. Neem gerust contact op voor een afspraak of voor meer informatie. Je kan rechtstreeks een afspraak bij Clara inboeken via het online reservatiesysteem.