De oplossing voor diverse sportgerelateerde voedingssituaties

Voedings- en dieetkunde

Voedings- en dieetkunde: Waar smaakvolle keuzes samenkomen met een gezond leven!

 

Ontmoet onze gespecialiseerde sportdiëtist, Kamiel.

Kamiel is een toegewijde professional met uitgebreide expertise in sportvoeding, met name in duursporten, krachtsporten en teamsporten, zowel op recreatief als professioneel niveau. Zijn ervaring strekt zich uit over diverse sportdisciplines, waaronder wielrennen, krachttraining, marathon, ultraloop, schaatsen, zwemmen, volleybal, roeien, voetbal en meer.

Met een bachelor in de voedings- en dieetkunde legde Kamiel een stevig fundament, gevolgd door gespecialiseerde trainingen in sportvoeding aan de AP Hogeschool Antwerpen en een bijkomende opleiding Advanced Sports Nutrition aan Barça Innovation Hub. Als een gedreven deskundige investeert Kamiel voortdurend in zijn kennis en volgt momenteel de tweejarige opleiding Sports Nutrition aan het Internationaal Olympisch Comité.

De oplossing voor diverse sportgerelateerde voedingssituaties

Gezonde maaltijd

Bij Kamiel ben je aan het juiste adres voor diverse sportgerelateerde voedingssituaties. Of je nu je sportprestaties wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of juist wilt aankomen, energie mist rondom trainingen of wedstrijden, moeite hebt met herstel, of weinig vooruitgang boekt, Kamiel staat klaar om je te begeleiden. Maak een afspraak voor een grondige analyse van je huidige voedingssituatie, bespreek je doelen en onderga een voedingsanamnese. Op basis hiervan ontvang je persoonlijk voedingsadvies en wordt er een aangepast plan van aanpak besproken, inclusief een op maat gemaakt voedingsschema om jouw doelen te bereiken.

Met de juiste voeding kunnen we niet alleen prestaties verbeteren, maar ook herstel optimaliseren en het risico op blessures verlagen. Bovendien kunnen we de lichaamssamenstelling beïnvloeden en krachtwinst bereiken.

Kamiel biedt ook medische gerelateerde voedingsbegeleiding, waaronder begeleiding bij vermagering, ondervoeding, oncologie, te hoge suikerwaarden, te hoge bloeddruk, te hoge cholesterol en andere medische indicaties.

De oplossing voor diverse sportgerelateerde voedingssituaties

Ontdek de impact van doelgerichte voedingsbegeleiding en boek vandaag nog een afspraak met Kamiel voor een gezonde en geoptimaliseerde weg naar jouw sportieve doelen! Je kan een afspraak inboeken via het online reservatiesysteem. Rechtstreeks contact opnemen kan via e-mail op sportdietistkamiel@gmail.com of telefonisch op het nummer 0478 63 37 55.