Mentale begeleiding van atleten – Bij Rebuild begeleiden we atleten door de uitdagende wereld van sport en stressproblematiek.

Rebuild your mind

Het geheime wapen in sportprestaties: Sportpsychologie & stressbeheersing

Ontmoet onze ervaren sportpsychologe, Isaline. Met haar passie voor sport en uitgebreide expertise in psychologie, richt zij zich specifiek op het begeleiden van atleten door de uitdagende wereld van sport en stressproblematiek. Of je nu een professionele sporter bent die op zoek is naar prestatieverbetering, een amateuratleet die omgaat met wedstrijddruk, of iemand die gewoon geniet van sport op recreatief niveau, Isaline staat klaar om je te ondersteunen.

Mentale begeleiding van atleten – Bij Rebuild begeleiden we atleten door de uitdagende wereld van sport en stressproblematiek.

Isaline, onze klinisch psychologe voor volwassenen en ouderen, is afgestudeerd aan de KU Leuven. Haar professionele reis is doordrenkt met een diepgaande interesse in de symbiose tussen lichaam en geest. Haar belangrijkste doel is het bevorderen van een gezonde geest in een gezond lichaam in de begeleiding van haar cliënten.

Cliënten kunnen bij Isaline terecht, wanneer stress en spanning zich manifesteren. Ze heeft haar kennis vergroot door bijscholing in Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en schematherapie. Haar focus ligt op het creëren van een evenwicht tussen mentaal welzijn en fysieke gezondheid.

Daarnaast is ze actief als sportpsychologe, waarbij ze (top)sporters ondersteunt in hun mentaal welzijn. Samen werken jullie aan het verhogen van prestaties, het herontdekken van plezier in de sport, het bereiken van nieuwe doelen en nog veel meer. Haar begeleiding omvat diverse technieken, waaronder gesprekstherapie, actieve oefeningen, ademhalingsoefeningen met biofeedback, en begeleiding tijdens wedstrijden of trainingen.

Haar specialisatie in sportpsychologie richt zich op:

  • Faalangst
  • Verminderd plezier/motivatie
  • Angsten
  • Doelen bereiken
  • Verbeteren van mentale vaardigheden

Ontdek hoe Isaline je kan ondersteunen tijdens jouw sportieve reis. Samen werken we aan het ontgrendelen van jouw volledige potentieel, zowel op als buiten het veld. Neem contact op via e-mail op isalinefeyaerts.psycholoog@outlook.com of telefonisch op het nummer 0471 73 77 43. Wanneer Isaline aan het werk is, twijfel dan niet om een voicemail achter te laten. Ze zal je dan later terugbellen.

Voor je geest zorgen is een investering waar je iets onbetaalbaar voor terugkrijgt.