Rebuild your soul

Breng je gedachten tot rust

Vind je innerlijke rust, ontdek je kracht. Welkom op de mat van balans en welzijn.

Bij Rebuild zijn we ervan overtuigd dat yoga verder reikt dan enkel flexibele zielen. In het hedendaagse leven is yoga geƫvolueerd tot een essentiƫle aanvulling op een actieve en gezonde levensstijl. Onze ervaren yogadocente, Hanne Knockaert, leidt de lessen met passie en expertise, met een speciale focus op Vinyasa Yoga en Prenatale Yoga.

Breng je gedachten tot rust

Yoga

Yoga is het verenigen van lichaam en geest door middel van ademhaling, beweging en meditatie. Het nodigt je uit om even je gedachten tot rust te brengen en volledig in het moment te zijn, vrij van oordeel en verwachtingen. In plaats van je lichaam in poses te dwingen, ontdek je het als een spelend kind, op zoek naar de balans tussen ongemak en comfort.

Iedereen is uniek, en niet iedereen bereikt mentale rust op dezelfde manier. Bij Rebuild geloven we in de kracht van yoga om je te helpen je lichaam en geest te begrijpen, terwijl je geniet van de reis naar innerlijke rust en welzijn. Ervaar de veelzijdigheid van yoga en ontdek de stijl die het beste bij jou past.

Prenatale yoga: Een reis van verbinding

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Hanne, zelf in blijde verwachting, vanaf midden april een speciale reeks Prenatale Yogalessen zal aanbieden. Deze intieme en ondersteunende lessen vinden plaats op dinsdagavond om 19u en omvatten 6 sessies. De lessen zullen van start gaan op 16 april. Een unieke gelegenheid om in contact te komen met je lichaam, je baby, en jezelf tijdens deze bijzondere fase in je leven. Voor inschrijvingen, stuur een e-mail naar info@rebuildherent.be.

Uitbreiding vanaf eind september

Na de geboorte van haar baby en een periode van herstel, zal Hanne vanaf eind september de reguliere lessen weer oppakken. Verwacht een uitbreiding van ons rooster, met meer mogelijkheden om de weldaad van Vinyasa Yoga te ervaren. Deze dynamische vorm van yoga combineert ademhaling en beweging om kracht, flexibiliteit en innerlijke rust te bevorderen.

Hoe deelnemen?

Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of al ervaring hebt, iedereen is welkom in onze lessen. Stuur een e-mail naar info@rebuildherent.be om je in te schrijven voor de Prenatale Yogalessen en om op de hoogte te blijven van de uitbreiding van het rooster in september.

Wij kijken er naar uit om samen met jou een reis van zelfontdekking en welzijn te maken. Tot binnenkort op de mat!

Vrouw die yoga uitvoert

Voor je lichaam zorgen is een investering waar je iets onbetaalbaar voor terugkrijgt.